Claas

Bij MARLA bvba zijn we verdeler van tractoren en landbouwmachines van het Duitse topmerk Claas. We stellen het hier graag aan u voor.

“CLAAS – EXPANDING STRENGTHS”

Claas is een Duits familiebedrijf dat werd opgericht in 1913. Het is een van ’s werelds meest toonaangevende fabrikanten van agrarische apparatuur. Het bedrijf, met hoofdkantoor in Harsewinkel, Westfalen, is de Europese marktleider in maaidorsers.

Daarboven is het wereldleider op het gebied van zelfrijdende hakselaars. Verder staan ze bekend voor hun agrotechnologie met tractoren, landbouwmachines, balenpersen en oogstmachines. Hun productportfolio omvat ook de landbouwinformatietechnologie van het hoogste niveau. Wereldwijd werken er ongeveer 11.000 werknemers voor het bedrijf.

Er is ook een stichting gekoppeld aan het bedrijf. Zo werd in 1999 door Helmut Claas een stichting opgericht met als doel de ontwikkeling in landbouwtechnologie te bevorderen over heel de wereld. Ze ondersteunen onderzoeksprojecten hiernaar en dragen zo bij aan een meer kwaliteitsvolle landbouw wereldwijd.

Producten

In het gamma van Claas vind je onder andere:

  • Tractoren
  • Veldhakselaars
  • Maaidorsers
  • Telescoopladers

Klik hier voor het volledige overzicht.

 

Deel dit met je vrienden: